Blackfly

Kärpäsenä katossa mukana yrityksen arjessa

3.

Blackfly digi.

Tavoita kohderyhmäsi digitaalisella markkinoinnilla

Yrityksesi markkinointi tavoittaa oikean kohderyhmän kustannustehokkaalla ja kiinnostusta herättävällä tavalla.

Digitaalisen markkinoinnin avulla saadaan kustannustehokkaasti yrityksesi ja palvelusi potentiaalisten asiakkaiden tietoon. Toimiva markkinointi on kohdennettua, ja sille on määritelty tarkat tavoitteet

Me lähdemme nostamaan yrityksesi Google sijoitusta hakukoneoptimoinnin, digikampanjoiden sekä datan avulla.

Herätä mielenkiintoa oikeissa kanavissa

Me autamme yritystäsi suunnistamaan digiviidakon läpi. Etsimme oikeat kanavat, joissa yrityksesi kannattaa näkyä, kartoitamme tarkasti asiakasryhmät, joille markkinointia kannattaa kohdentaa ja teemme kiinnostavat sekä huomiota herättävät mainokset. Saamme kampanjat säkenöimään edukseen laadukkailla sisällöillä, valokuvilla ja videolla.

Laitamme lisäksi verkkosivujesi hakukonenäkyvyyden kuntoon. Optimoimme otsikot ja sisällöt hakusanatutkimuksen pohjalta ja täydennämme metatiedot. Näillä toimenpiteillä tähdätään siihen, että yrityksesi nousee Googlen hakutuloksissa kohti kärkisijoituksia. Tämä on äärimmäisen tärkeää, sillä hyvin harva käyttäjä selaa edes ensimmäisen sivun pohjalle saakka, puhumattakaan hakutulosten toisesta sivusta.

Mitä digitaalisen markkinoinnin paketti sisältää

  • Alkuanalyysi ja pohjatyö, otamme haltuun yrityksesi Google Analyticsin sekä Search Consolen, jotta näemme lähtötilanteen.
  • Keräämme dataa mm. asiakkaista ja kohderyhmistä, suosituimmista sivuista sekä käytetyistä hakusanoista.
  • Teemme hakusanatutkimuksen ja -suunnitelman, jonka avulla lähdetään tavoittelemaan nousua Googlen hakutuloksissa.
  • Optimoimme verkkosivujen sisällöt suunnitelman pohjalta ja kirjoitamme Googlea varten titlet sekä metakuvaukset. (Title on Googlen hakutulossivun yksittäisen hakutuloksen otsikko, ja metakuvaus on puolestaan otsikon alla näkyvä napakka mainoslause.)
  • Lisäämme yrityksen näkyvyyttä tarpeen mukaan Google Ads -mainonnalla tai sosiaalisen median mainoskampanjalla.
  • Hyödynnämme tarpeen mukaan niin kirjallisia sisältöjä, valokuvia kuin videoita.-Seuraamme, kuinka ennalta määritellyt tavoitteet täyttyvät, mikä toimii ja mikä vaatii muokkausta.
  • Toteutamme kerätyn datan pohjalta tarvittavat muutokset.-Lopuksi saat kattavan raportin, jota pystyt hyödyntämään monipuolisesti tulevassa markkinoinnissa ja digikampanjoissa

Valloita Venäjän markkinat

Hakusanatutkimus kannattaa toteuttaa erikseen kullekin käytössä olevalle kielelle, sillä käytetyt termit eivät ole aina suoraan käännettävissä ja alakohtainen sanasto vaihtelee suuresti maasta riippuen. Mikäli Venäjä on tärkeä markkina-alue yrityksellesi, on meillä hallussa Googlen lisäksi myös Venäjän suosituin hakukone Yandex sekä venäjänkieliset sosiaalisen median kanavat.

1.

Blackfly kartoitus & kiteytys.

Paikannamme yrityksesi liiketoiminnan ja markkinoinnin haasteet. Yrityksesi saa konkreettiset kehitys- ja korjausehdotukset, tarvittaessa myös hoidamme kehitettävät asiat kuntoon.

2.

Blackfly tuotteistus.

Ideoista tuotteiksi, jotka erottuvat kilpailijoista. Me etsimme yrityksesi toiminnassa piilevän omalaatuisen ytimen ja muotoilemme sen tavoittelemiasi asiakkaita houkuttelevaan muotoon.