Blackfly

Kärpäsenä katossa mukana yrityksen arjessa

1.

Blackfly kartoitus & kiteytys.

Kokonaisvaltainen liiketoiminnan kartoitus ja kehitys

Yrityksesi saa konkreettiset kehitys- ja korjausehdotukset, tarvittaessa myös hoidamme korjaukset kuntoon.

Liiketoiminnan kartoitus ja kehitys on paketti, josta hyötyy niin aloittava yritys kuin jo kokeneempi konkari. Yrityksen resurssit eivät riitä kaikkialle yhtä aikaa. Siksi on tärkeää miettiä tarkkaan, mitkä osa-alueet ovat ne kaikista kriittisimmät, mitkä kehityskohteet voi hyvillä mielin jättää myöhemmälle ja mitä kannattaa mahdollisesti jättää täysin pois omasta liiketoimintasuunnitelmasta

Me paikannamme yrityksesi liiketoiminnan ja markkinoinnin haasteet.

Dataan pohjautuva analyysi ja tarkka toimintasuunnitelma

Aloitamme tutkimalla ja analysoimalla tarkasti yrityksesi nykytilanteen. Blackflyn tiimi koostuu eri alojen ammattilaisista – kunkin osa-alueen asiantuntija käy oman vaiheensa läpi. Käytämme analysoinnissa myös yrityksen analytiikkaa sekä kerättyä dataa Google Analyticsia ja Search Consolea hyödyntäen.

Kartoituksen jälkeen käymme tulokset yhdessä kanssasi läpi. Annamme konkreettiset toimenpide-ehdotukset, kuinka yritys voi itse korjata kartoituksessa esiin nousseita kehityskohteita. Kun sinulla on edessäsi selkeä lista vaadittavista toimenpiteistä, pystyt helposti päättämään, kuinka paljon tahdot satsata kerralla ja millä aikajanalla kehitettävät asiat on fiksua toteuttaa.

Mitä selvitämme kartoituksen yhteydessä?

  • Millainen ensivaikutelma yrityksestä tulee, tuleeko tärkein heti ilmi?
  • Voisiko yrityksesi hyötyä hankerahoituksesta?
  • Kuinka yrityksesi näkyy Googlen hakutuloksissa?
  • Onko visuaalinen ilme johdonmukainen ja uskottava?
  • Onko viestintä ja sisällöntuotanto kohdennettua ja kieliopillisesti oikein kirjoitettua?
  • Herättääkö yritystarinanne tunteita lukijassa, onko siinä persoonaa mukana?
  • Ovatko palvelut ja tuotteet houkuttelevia? Entä ovatko ne selkeästi esillä sivuilla?
  • Asiakkaan matka ostopolulla; ohjataanko asiakasta johdonmukaisesti ensimmäisestä kontaktista yritykseen kohti konversiota, eli esimerkiksi uutiskirjeen tilausta, yhteydenottoa tai tuotteen ostamista?
  • Tippuuko asiakkaita jossain ostopolun vaiheessa?
  • Lisäksi seuraamme erillisen ohjelman avulla asiakkaan liikkeitä verkkosivulla; Yrittääkö moni asiakas klikata linkkiä, joka ei toimi? Etsitäänkö ostoskoria usein väärästä paikasta? Eksyykö asiakas sivuilla?

Montako kärpästä haluat yhdellä iskulla?

Tuntuuko, ettei oma aika tai osaaminen riitä toimenpiteille? Ei hätää, me autamme mielellämme näiden kuntoon laittamisessa. Voimme katsoa yhdessä joko yksittäisen kehityskohteen tai vaikka kaikki kohdat kerralla. Valitset vain, kuinka monta kärpästä haluat yhdellä iskulla, niin me hoidamme loput.

2.

Blackfly tuotteistus.

Ideoista tuotteiksi, jotka erottuvat kilpailijoista. Me etsimme yrityksesi toiminnassa piilevän omalaatuisen ytimen ja muotoilemme sen tavoittelemiasi asiakkaita houkuttelevaan muotoon.

3.

Blackfly digi.

Tavoita kohderyhmäsi digitaalisella markkinoinnilla. Me lähdemme nostamaan yrityksesi Googlesijoitusta hakukoneoptimoinnin, digikampanjoiden sekä datan avulla.