Blackfly

Kärpäsenä katossa mukana yrityksen arjessa

1.

Siivet kantaa

Täsmäisku tärkeisiin, myyntiä ja kannattavuutta parantaviin toimintohin.

Juliuksella on hyvinvoiva yritys. Muuttuneen markkinatilanteen vuoksi yrityksen tuotteet eivät kuitenkaan myy enää niin hyvin kuin toiminnan alussa.

Julius onkin  laajentanut tuotevalikoimaansa ja päättänyt muokata yrityksen tuotteita asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Julius kaipaa täsmäapua tuotteistukseen ja palvelumuotoiluun, brändin faceliftiin sekä tehokkaan ja oikeat asiakkaat tavoittavan strategian suunnitteluun. Juliukselle sopiva paketti on Siivet kantaa, se on täsmäisku tärkeisiin, apua kaipaaviin kohtiin joilla yritys ja tuotteet saadaan näkyviksi ja jolla parannetaan myyntiä ja kannattavuutta.

Tunnistatko itsesi tästä esimerkkicasesta?

Täsmäisku myynnin ja kannattavuuden parantamiseen

Siivet kantaa- tehopaketti sopii mainiosti myös aloittavalle yrittäjälle. Toimenpiteiden avulla löydämme oikean suunnan yrityksellesi ja muokkaamme tuotteitasi ja brändiäsi markkinoilla kilpailijoista erottuvaksi. Saat myös suunnitelman markkinointikanavista ja ostopolusta sekä neuvot, miten niiden kanssa kannattaa lähteä etenemään. 

Ennen toimenpiteiden toteutuksen aloitusta pidämme yhteisen workshopin, jossa määritellään toimenpiteet tarkennetusti sekä aikataulu toteutukselle.

Pakettiin sisältyvät toimenpiteet:

  • yrityksen vision kirkastaminen, tavoitteiden asettaminen sekä roadmap tavoitteiden saavuttamiseksi
  • tuotteiden tai palveluiden muotoilu markkinat valloittavaksi kokonaisuudeksi
  • ostopolku- ja markkinointikanavastrategian suunnittelu
  • yrityksen ja brändin visuaalisen identiteetin suunnittelu
  • workshop digimarkkinoinnin toteuttamiseksi

Pakettihinta: 3520 € ALV 0% 

Ota yhteyttä!

Kaikki palvelupakettimme ovat räätälöitävissä juuri sinun tarpeisiin ja budjettiin sopiviksi! Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika veloituksettomaan kartoituspuheluun, räätälöidään vaihtoehdoistamme sopivin sinulle. Lisätiedot soittamalla 0400 925858 / Heini Väisänen tai 0400 645 805 / Satu Törönen

2.

Tuulta siipien alle

Tuulta siipien alle on Siivet kantaa- pakettia kattavampi kokonaisuus, jonka toimenpiteillä syväluotaamme markkinat ja löydämme paikan yrityksellesi ja sen tuotteille markkinoilla, kannattavasti ja kilpailijoista erottuen.

3.

Opetellaan lentämään

Opit lentämään, kun olemme auttaneet sinua kartoituksessa, suunnittelussa ja toteutuksessa. Saat käytännössä all inclusive-pakettimatkan parvemme kanssa suoraan markkinoille!