Blackfly

Kärpäsenä katossa mukana yrityksen arjessa

2.

Tuulta siipien alle

Tuotteistaminen eli palveluiden ja tuotteiden kiteytys

Tuula on toiminut yrittäjänä jonkin aikaa. Toiminta on lähtenyt mukavasti käyntiin, yrityksen tuotteet ovat myynnissä ja asiakkaitakin on tullut mukavasti.

Tuula tarvitsee apua asioissa, jotka eivät ole hänen omaa erityisosaamistaan: kilpailjat pitäisi kartoittaa tarkemmin, tuotteet hinnoitella kannattavasti, löytää lisää asiakkaita ja tehdä tehokasta myyntiä ja markkinointia sekä saada kirkas suunta muutenkin toiminnalle.
Eipä hätää Tuula ja muut samassa tilanteessa olevat, Blackflyn Tuulta siipien alle- paketissa on kaikki tarvittavat toimenpiteet ja keinot tehokkaaseen etenemiseen.

Tunnistatko itsesi tästä esimerkki casesta?

Kirkas suunta toiminnalle

Tuulta siipien alle on Siivet kantaa- pakettia kattavampi kokonaisuus, jonka toimenpiteillä syväluotaamme markkinat ja löydämme paikan yrityksellesi ja sen tuotteille markkinoilla, kannattavasti ja kilpailijoista erottuen. Erona Siivet kantaa-pakettiin saat markkina- ja kilpailija-analyysin sekä seurannan tehtäville toimenpiteille, joita lähdemme toteuttamaan kanssasi yhdessä. 

Ennen toimenpiteiden toteutuksen aloitusta pidämme yhteisen workshopin, jossa määritellään toimenpiteet tarkennetusti sekä aikataulun toteutukselle..

Pakettiin sisältyvät toimenpiteet:

  • yrityksen vision kirkastaminen, tavoitteiden asettaminen sekä roadmap tavoitteiden saavuttamiseksi
  • kilpailija- ja markkinakartoitus – kuinka erotut muista toimijoista
  • tuotteiden tai palveluiden muotoilu markkinat valloittavaksi kokonaisuudeksi
  • ostopolku- ja markkinointikanavastrategian suunnittelu
  • yrityksen ja brändin visuaalisen identiteetin suunnittelu
  • workshop digimarkkinoinnin toteuttamiseksi ja tehon seuraamiseksi
  • toimenpiteiden toteutuksen seuranta ja tuki matkan varrella

Pakettihinta: 6160 € ALV 0%

Ota yhteyttä

Kaikki palvelupakettimme ovat räätälöitävissä juuri sinun tarpeisiin ja budjettiin sopiviksi! Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika veloituksettomaan kartoituspuheluun, räätälöidään vaihtoehdoistamme sopivin sinulle. Lisätiedot soittamalla 0400 925858 / Heini Väisänen tai 0400 645 805 / Satu Törönen

1.

Siivet kantaa

Siivet kantaa-paketti on täsmäisku tärkeisiin, apua kaipaaviin kohtiin, joilla yritys ja tuotteet saadaan näkyviksi.

3.

Opetellaan lentämään

Opit lentämään, kun olemme auttaneet sinua kartoituksessa, suunnittelussa ja toteutuksessa. Saat käytännössä all inclusive-pakettimatkan parvemme kanssa suoraan markkinoille!