Blackfly

Kärpäsenä katossa mukana yrityksen arjessa

Yhteystiedot

Ota yhteyttä meihin ja kerro missä tarvitset apua. Me kerromme sinulle, miten lähdetään etenemään.

Tiimi

Satu Törönen

Parven Satu-täti, joka tarinallistaa asiakkaiden tuotteet ja palvelut alasta riippumatta, tehden niistä erottuvia. Vahva osaaminen löytyy myös markkinoinnin suunnittelu- ja kehittämistoimenpiteiden, tuotteistuksen sekä projektinhallinnan puolelta. Satu on SatuMo Oy:n omistaja-yrittäjä.

Pihla Liukkonen

Parven extralinssit omaava taitava ja kokenut tekijä. Pihlalla on vahva kaupallinen näkemys asiakkaille tuotettavasta kuva- ja videomateriaalista ja siitä, miten niillä tuodaan asiakkaan tuotteet tai palvelut esiin parhaalla mahdollisella tavalla  eri asiakasryhmiä puhutellen. Pihla on Kontrastia yrityksen omistaja-yrittäjä.

Anastasia Potakhina

Digimarkkinoinnin ammattilainen, joka lentää verkkoviidakossa kuin kotonaan turhat mutkat oikaisten. Anastasian erityisosaamista on avainsanatutkimus, hakukoneoptimointi ja -markkinointi (SEO & SEM), SoMe-markkinointi, Remarketing ja työpajat verkkonäkyvyyden haltuun ottamiseksi. Vankka kokemus löytyy erityisesti matkailualalta. Markkinatuntemus ja kielitaito kattavat myös Venäjän markkinat ja natiivi venäjän kielen.

Paula Makkonen

Yrityksen osakasyhteistyökumppani, joka tuntee rahoitusvaihtoehdot kuin omat taskunsa. Paulalla on rautainen kokemus start-upeista suuriin kansainvälisiin yrityksiin ja niiden liiketoiminnan kehittämiseen. Paulan oma yritys on Inse Consulting Oy.

Ota yhteyttä, jutellaan tarkemmin yhteistyöstä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Blackflyn tarina

Blackfly syntyi, kun eri alojen rautaiset asiantuntijat päättivät  yhdistää voimansa. Näin Blackfly pystyy  tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman laaja-alaista ja monipuolista asiantuntijuutta koko yrityksen lentoradalle. Ydinosaaminen löytyy  markkinointiviestinnän ja tarinankerronnan – kuvien, sanojen ja datan kautta. Näillä työkaluilla yrityksesi saa uutta potkua liiketoimintaan ja markkinointiin, kasvatettua myyntiä sekä houkuteltua juuri oikeita asiakkaita. Yrityksellämme on myös laaja yhteistyöverkosto, jonka avulla palveluvalikoimastamme löytyy varmasti sopiva ratkaisu sinulle. Olemme tehneet puolestasi kattavan taustatyön ja löytäneet ne juuri oikeat kumppanit.